Meet the typewriter!

A muslim girl. Malaysian. 21.

Friday, March 29, 2013

Im off.

Tak sangka aku terpilih untuk ber-plkn. Kawan aku yang nak sangat-sangat tak dapat. Pulakk. Jadi, diri ini harus mengrelakan hati ini untuk pergi. Sokay aida kejap je. (Kejap kau cakap berbulan kot!) Sabar. Ramai cakap dekat sana best. Best sangat. (Ex-plkn-ian)

Andai nanti aku pulang ke penang muka aku bertukar kepada 2 tona lebih gelap. Jangan buat-buat tak kenal aku pulak. Sadisss nanti diri ini. Ohh aku dapat dekat perlis. Bapak jauh. Jauh perjalanan luas pemandangan. (Entah nanti dalam bas aku tido haha -.-)

Kem plkn guar chenderai, padang besar, perlis.

Itu namaya. Complete ku bagi ekeke. Penang-Perlis.

Kesimpulannya, selamat tinggal twitter, facebook, blog, wifi, One, android, kura-kuraku, lagi apa lagi?
So goodbye.

Ohh tidak ku lupa kepada semua yang memberi nasihat, pesanan, dan doa. Terima kasih semua! May Allah bless all of you! Thank you so much =)


Andai rindu, doa. Assalamualaikum.


5 comments:

  1. tahniah dik, dapat plkn. serius best. tapi pandai2 jaga diri, jaga iman, jaga hati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) dulu akak pon dapat ka? in sha Allah. May Allah always bless you.

      Delete
    2. aah. kem tangkas kendiri, tapi kem tu dah tutup x silap.
      aamiin~

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. steady la budk bertam. bgga aq. haha . (Y)

    ReplyDelete